Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Hver fredag har jentene vært samlet til øvinger, sanginnspilling, kostymeprøver og sminketesting i forkant av premieredagen 10. april. Og endelig var dagen kommet. Mens sangene fra Frost filmen spilles over anlegget kommer spente barn og foreldre inn i salen. Mange av de små jentene har på seg Anna og Elsa kjoler, og ansiktet deres lyser opp når de ser is slottet til Elsa fremme på scenen. 

Når lyset går på på scenen og Aurora Log kommer løpende inn som Anna inn på storesøster Elsa sitt rom har virkeligheten hentet inn jentene back stage. Med store og nervøse øyne følger de nøye med på hver minste bevegelse som blir gjort på scenen. De står nesten og tripper i trappene opp til scenen, redde for å ikke gå på tidsnok eller for å glemme en replikk. Men det går strålende! 

Jentene leverer det beste de har gjort. Samlet oppe på scenen mottar de alle stående applaus fra publikum for sin fantastiske innsats. Kort tid etter at stykket er ferdig står mange fra publikum med store øyne på scenen og får hilse på Olaf, Anna, Kristoffer, Svein, Elsa og de andre fra skuespillet. 

AK drama jentene har all grunn til å være stolte, de klarte å levere magi fra scenen!   

Bilder: Diverse   Tekst: Elise Bratlie